Skip to main content

Som en NCAA equestrienne, Libby Collins fra Fort Worth, Texas, modtog uvurderlige råd fra sin Oklahoma State University coach. Nu er APHA sommerpublikationer intern, hun deler de råd, der har hjulpet hende med at nå mål langt ud over arenaen:

Ridning til Oklahoma State University’s Equestrian team var nemt en af ​​de bedste oplevelser i mit liv. Jeg lærte så meget om mig selv, forbedrede mine færdigheder, fik en god uddannelse og fik endnu bedre råd. Min træner, Larry Sanchez, fortalte mig engang: “Kør ikke for at tabe, ride for at vinde.” Da jeg først hørte det, forstod jeg ikke fuldt ud hvad det betød; Jeg indså ikke, at det ikke kun kunne gælde for min ridning, men også for alle aspekter af college og liv.

For mig, “Kør ikke for at tabe, ride for at vinde” betyder at du skal køre med et positivt mål i tankerne og altid tro på dig selv. Din holdning er alt i både kollegiale rytter og i livet. Ridning på college betyder, at du måske tegner en hest, der knapt kan svinge eller en hest, der er lidt vild. Har en positiv holdning og fortæller dig selv, “Jeg skal godt ride denne hest, og jeg er fuldt i stand til at vinde” er det første skridt i retning af at have en god tur.

Rejser til andre skoler kommer med chancen for at få en udfordrende hest. Hestebeskrivelserne, der siger “Kan blive varme” eller “Pas på med dine sporer”, er normalt de heste, pigerne ikke vil have. I stedet for at have holdningen til “Jeg håber jeg ikke får den hest”, er det vigtigt at lære dig selv at tænke: “Hvad skal jeg gøre for at få mest muligt ud af hesten, hvis jeg får det?” ændre din tankegang vil ændre drastisk, hvordan din tur vil gå. Hvis du for eksempel trækker en hest, der “kan blive varm”, og du kører med “ikke at tabe” tankegangen, vil du sandsynligvis forblive spændt, og hesten bliver varm og svært at kontrollere. Men hvis du kører med “ride for at vinde”, tankegang og forblive afslappet og sikker, vil hesten føle det og vil være mindre tilbøjelige til at sprænge under dig. Dette er det samme for andre aspekter af livet også.

Dette råd fra min træner gjorde mig ikke kun mentalt stærkere i arenaen, det gjorde mig mentalt stærkere i alle aspekter af livet. Jeg begyndte at studere for test med tankegangen, at jeg skulle ace dem, som skiftede min tilgang fra feberishly cramming natten før, for at begynde at studere et par dage i forvejen. Jeg ansøgte om graduate school med tankegangen, at jeg var i stand til at komme ind i den skole, jeg ønskede. Jeg tog selv dette råd med mig til vores tidlige morgen træning. Jeg plejede at frygte at komme op kl. 5 til træning, undertiden spørger, om det virkelig hjælper mig; Men efter at have hørt dette råd fra Larry ændrede jeg hurtigt min tankegang. Jeg fandt mig selv kører hurtigere, løfter mere vægt og skubber mig meget hårdere end tidligere, og som trænerne altid fortalte os, så jeg en forbedring i min ridning.

Ser tilbage på de hårde rides, jeg vandt, og de prøver, jeg fik, ved jeg, at min træners råd gav mig mere, end jeg oprindeligt troede det ville. Uanset om det var i klasseværelset eller i arenaen, er det vigtigt altid at holde en positiv tankegang. Du har større sandsynlighed for at lykkes, hvis du tror på dig selv.

##

[Genoptryk hele delen af ​​denne historie er tilladt, så længe der gives kredit Paint Horse Journal og et link giver tilbage til apha.com .]

Om APHA
American Paint Horse Association er verdens næststørste internationale hesteavlssammenslutning, der registrerer mere end en million heste i 59 nationer og territorier siden den blev grundlagt. APHA fremmer, bevarer og giver meningsfulde oplevelser med Paint Horses.

Information

Fyns Western Club
Email: [email protected]
Adresse: Råstruphave 3, 5854 Gislev

Information